ЗАМЯНА И ВРЪЩАНЕ

Клиентите на онлайн магазин GIOTTO.BG могат да върнат закупените стоки в 14-дневен срок без изрични основания за това според Закона за защита на потребителите (ЗЗП)  стига състоянието на стоката да бъде същото, в което е получена, не е използвана освен за проба, не е увредена цялостта на опаковката и има запазен търговския вид (всички етикети, стикери и т.н.)

Разходите за връщане на продукти и замяна са за сметка на клиента с изключение на случаите на грешка от страна на GIOTTO.BG или при дефектна стока, транспортните такси се поемат от последните.

Отказ от закупени продукти без основание

Ако поръчаната стока се връща по една от следните причини: Смяна на размера, търговският вид на продукта е различен от това, което сте очаквали или сте променили решението си за направената покупка можете да я върнете, за замяна или за връщане на стойността (с изключение на транспортните разходи) в срок от 14 работни дни, считано от датата на получаване на адрес София, бул.Черни връх 100, Парадайс Център София, Магазин Giotto, фирма Тренд-И ЕООД. Върнатите продукти, както и опаковките трябва да бъдат в същото състояние, в което са били доставени (без следи от употреба, в оригиналната опаковка с всички аксесоари, с етикети в непроменено състояние и придружаващите документи).
Разходите по куриерските услуги за връщането на продукт(и) са за сметка на Клиента.
Сумата за закупен продукт се възстановява след приемане на стоката от наша страна, след като се уверим в нейната цялост! Възстановяването на сумата става само по банков път  в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на пратката.
Обратни пратки с наложен платеж няма да бъдат приемани!

Грешно доставени или дефектни стоки при получаване

След получаване на стоката трябва да проверите съдържанието на пакета за съответствия на стоката със заявката и дефекти.  При констатация на дефектен продукт или несъответсвие със заявката до 24 ч. от получаването му и при ненарушен търговски вид на стоката и опаковката, ние се ангажираме той да бъде подменен с нов  или да възстановим стойността на стоката. Разходите по куриерските услуги за връщането на стоките са за сметка на GIOTTO.BG.
Възстановяването на сумата става в рамките на 14 работни дни от датата на получаване на върнатата пратката по банков път.

Процедура за връщане:

Mоже да върнете продукти на адрес София, бул.Черни връх 100, Парадайс Център София, Магазин Giotto, фирма Тренд-И ЕООД, като междувременно уведомите Тренд-И ЕООД  за това на info@giotto.bg или на телефон +359 878414100. За целта може да използвате формуляра за връщане, който ще намерите в Общите условия за ползване на уеб сайта.

Приложете получения документ при доставка (фактура).

Възстановяване на сумата за стоките: 

Моля изпратете ни данни на банкова сметка: IBAN / Име на титуляр. След като получим стоките на указания адрес, сумата ще Ви бъде възстановена в рамките на 14 работни дни.

Замяна:

Изпратете линк или код на артикула който желаете да получите като замяна. След като получим стоката/стоките, ще изпратим заявените от Вас в рамките на 5 работни дни. Разлика в сумите, в случай че има такива ще бъдат коментирани допълнително.